2015. január 23., péntek

Könyvmoly TAG


Sziasztok ma egy TAG -el jöttem nektek amit P-project oldalán olvastam és annyira megtetszett hogy gondoltam én is elkészítem.
Nos bele is vágok.


1.Hogy találsz új olvasnivalókat? 
Nos, többnyire neten, de van hogy bemegyek egy könyvesboltba és ott nézelődve akadok rá egy egy darabra. De előfordul hogy barátaim olvasnak valamit mesélnek róla és én is kedvet kapok, hogy elolvassam.


2. Miért kezdtél olvasni? 
Nos ez még a Twilight idején kezdődött. Utáltam olvasni össz-visz volt egy könyvem ami sose olvastam ki (azóta persze már jócskán felgyülemlettek a könyvek). Aztán barátnőm mutatta hogy mit olvas és elküldte nekem pdf-ben hogy olvassam el mert nagyon megéri. Eleinte hoztam a számat aztán belekezdtem, Ő lenne az Alkonyat című könyv. Bárki bármit mondhat ez a könyvsorozat szerettette meg velem az olvasást,úgyhogy azóta is nagy becsben vannak tartva ezek a könyvek.

3. Hogy változott az ízlésed az elmúlt évek során? 
Nos eleinte csak a vámpíros és a vérfarkasos könyvek jöhettek aztán azóta krimitől kezdve romantikus könyveken át az erotikus töltetű könyvekig (Szürke ötven árnyalata, Drágakéj stb..)aminek tetszik a leírása jöhet.4. Milyen gyakran veszel könyveket?
Huh hát ez egy nagyon jó kérdés. Körülbelül 2-3 havonta, de van hogy könyv premier van akkor be-be csúszik egy egy könyv.


5. Hogyan reagálsz, ha nem tetszik egy könyv vége?
Álltalában elszomorodok, de olyan még nem volt hogy azt mondtam volna "kár volt kidobni a pénzt érte"
Többnyire tetszeni szokott a vége a könyveknek, persze azt utálom amikor egy könyvnek van folytatása és a könyv vége sugallja (Ilyenkor kénytelen megvenni a kövi részt az ember ..nem igaz ?:D)

6. Meg szoktad lesni a könyv végét? 
NEM, az olyan rossz .Egyszer max. kétszer történt ez meg velem és mindig szidtam magam amiért elolvastam. Az e-könyveknél ráadást sokáig is tartana :D.

7. Puha borító vagy kemény kötés? 
A kemény boritás. Mondjuk. ha most megnéznétek a könyveim csak egy kettő kemény kötéses, ez azért van mert ugye a puha kötés olcsóbb,de csak ezért.

Karácsonyra kapott könyveim.

8. Hol és mikor olvasol a legszívesebben? 
Itthon szeretek olvasni, egyszerűen idegesítő amikor fölém hajolnak a tömegközlekedésen és beleolvasnak abba amit éppen olvasok. Általában este olvasok , de ha egy könyvre rá cuppanok akkor non stop addig olvasom ameddig vége nem lesz:D.


9. Mik azok a hülye apróságok, amik a legjobban kiborítanak egy könyvben? 
Szerintem ilyen nem nagyon van max. az amikor nagyon húzzák a könyvet, mármint hogy semmi izgalmas nem történik csak toporog a történet egy helyben.

10. Mi az, amivel azonnal rabul ejt egy könyv? 
A borító, van hogy már csak azzal meg tudnak venni kilóra, ezen kívül a szereplők és persze számomra nagyon fontos hogy ne egy "mesélő" mondja ki mire gondol hanem legyen egy főszereplő akinek a gondolatain keresztül megy a könyv, ha ilyen a könyv akkor jöhet.Nos, ajánlom minden
 könyvmolynak kitöltésre akár itt lenn kommentbe is .
Ti is hasonlóan válaszolnátok a kérdésekre?
Réka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...