2015. február 6., péntek

Irány Velence #1


Nos nem, még nem magáról az utazásról fogok írni, ugyanis az utazásig 1 hét van még. De gondoltam azért írom meg ezt a bejegyzést mert állta lába az ember nem gondol egyet és indul.


 Persze nem mondom hogy nincs ilyen :D. Én a húgommal és az unoka testvéremmel megyek (meg persze húgom iskolájával). Mivel utazási iroda szervezi az utunk, így nem sok mindent kell tenni (csak kifizetni az út összegét).
Minden meg van, hogy mit fogunk megnézni, persze a szabadidőnkbe azt nézünk meg amit akarunk, de mivel épp a karnevál tart plusz Valentin napba is bele csúszunk (istenem de utálom ezt a napot ..és nem azért mert nincs senkim.. csak egyszerűen feleslegesnek tartom). Így számítani kell arra, hogy nem biztos hogy mindent meg tudunk nézni  amit akarunk a tömeg miatt. Az garantált. hogy rengeteg képet akarok készíteni és fogok is.
Persze rengeteg üzletet tervezek meglátogatni ami itthon nem kapható, de valószínű hogy nagy részéről majd a másik blogomon olvashattok.
Mivel 4 napra megyünk és ebből 2 fél nap az utazás, így úgy kell csomagolni, hogy a buszon is kéznél legyen amire szükségünk lesz és külön bőröndbe ami majd a szállodába.
Amit mindenképpen enni szeretnék kint az a pizza és a fagyi. Szeretnék majd venni sajtot és megszeretném kóstolni az olaszok kávéját is.
Annyit tudok hogy a Szt. Márk téren 10 cm víz áll, ami egy hét alatt nem fog felszívódni úgyhogy még egy fontos dolgom van, hogy gumicsizmát vegyek, ezen kívül nagyjából minden meg van amire szükségem lehet az utazássorán

 A legközelebbi bejegyzésben élmény beszámolóval jövök? Ki járt már Velencébe? Valami amit érdemes tudni ?
Réka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...