2014. november 7., péntek

Távkapcsolat - Hogyan ne öljük meg egymást távolról?


Sziasztok a mai bejegyzés az az ígért vendég bejegyzés lesz amit a legjobb barátnőm irt Zs. Remélem hasznosnak találjátok a történetét.
Réka

Nos, szőke nő áll a boltban a kosarát teleteszi uborkával, mikor tele van, visszateszi.
Mikor ezt már háromszor megcsinálta, odamegy hozzá az őr.
- Mondja hölgyem, mit csinál?
- Tudja, ma voltam a kozmetikusnál, és azt mondta, jót tesz az arcomnak az uborkapakolás.
Fuu!!!
Vicceltem ;)
Nem ilyen kategórián aluli viccekről szeretnék tárgyalni.
Amiről írnék, az kifejezetten komoly téma. Persze nem kell azt hinni, hogy itt power pointos prezentációt fogunk hallani. Nem – nem.
Isten ments!
Szóval párkapcsolatok.
Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy szép is a szerelem, ha igazi és mindenképp kitartást igényel. Nem lehet úgy eldobni, mint manapság annyian teszik.
Talán az is befolyásoló tényező, hogy sokan tényleg túlságosan hamar kezdenek bele és 13 évesen ujjongva rohannak az aktuális (Max még 2 hétig) legjobb barátnőjükhöz, hogy elmeséljék, hogy Fredericknek, az űrhajós, iparmágnás milliomosnak (NAPERSZE!!!!!) Hogyan sikerült a szüzességüket zsebre vágni. Szá-nal-mas.
Visszatérve. Több mint 2 és fél éve élek távkapcsolatban. Én Budapesten ő kinn Londonban. Ami biztos, hogy egészen (akár testileg, akár lelkileg) embert próbáló feladat.
Nehéz, én mindenképp azt mondom, k****ra nehéz, mert ha valakit szeretsz, hát nem hagyod ott.
Nekem ő első szerelem volt. Na, nem első látásra, azt mégiscsak túlságosan könyvbeillő lenne, már pedig ezt itt nem az alkonyat.
Mire is jó a Facebook, sablonos, ahogyan az idősebbek mondják, hogy kapcsolatszerzésre és annak szétrombolására.
És ez milyen igaz.
Ha nem szenvedsz akkut feltűnési viszketegségben (napi posztok, fényképek másodpercenként). te is észreveszed , hogy összejönnek az emberek , aztán a jól ismert „miért kedvelte ezt a kis g***-t” című történet. Na, hát nálunk is ez a történet.
Ítéljetek el, kövezzetek meg, de én szeretem a focit (űztem is egy darabig) Real Madrid minden felett és ez a közös pont volt mikor bejelöltem. Noha nem csak azért nem vagyok az a fajta lány, aki görcsösen keresi partnerét, csak egészen szívet melengető egy másik madridista. Lényeg a lényeg visszajelölt és több hónapig nem is beszéltünk csak spontán ismerősök voltunk. Ő bekedvelte a meccsközben szurkolásomat én vissza. Aztán egyszer csak rám irt egy kiírásom alapján, és ő a nagy tudós egyetemen doktorálthoz híven oktatta az igét :D Viccelek!!
De mint nekünk, nőknek, nos, kinek ne imponálna egy jóképű fiatalember, aki komolyan és éretten látja a kapcsolatokat. Könyörgöm, én se vagyok, betontömb nekem is vannak érzéseim.
Folytatván: először nevettem rajta aztán szépen lassan mikor már minden nap minden percében beszéltünk rájötten, hogy hiányzik. Mindenki ismeri ezt az érzést hölgyeim. Végül nagy sablonok mellet egy buliban hívtam fel és nyögvenyelősen mondtam ki a KILENCBETŰS SZÓT- te jézus atya úr isten mekkora adrenalin löket!
És a kis „buzi” elismételtette velem, de vagy ötször. Hát milyen dolog ez kérem? Persze az én is megnyugtató akkordjai jobban hatottak rám, mint egy világrengető orgazmus.
Aki ismer tudja menyire hihetetlenül nyitott személyiség vagyok. A mellettem ülővel a buszon simán elbeszélgetek a mai napomról. Tehát ehhez alapjában bizalom is párosul.
Mikor komolyabb szintekre jutottam vele előfordult egy lemondott randi (khm, ha olvasod, kapd be) vagy egy félre sikerült találka. Itt vettem elő a híres neves optimizmusom és haladtam tovább. Végül kiköltözött és onnantól legyen ember a talpán, aki tartja magát.
Én végig támogattam mindenben. Akkor most szeretném átvenni a Nobel díjat, khm hol van?
Visszatérve, keserű a magány kérdezzétek, csak meg a gonosz boszorkányt a Hófehérkéből őt soha senki nem kérdezi. Én piknikeznék vele egyet.
Nehéz időszak. Szerelmeseknek borzalmas. De most gondolj bele mekkora öröm is látni, ölelni, csókolni azt, akit szeretsz, minden kétség szertefoszlik, minden bánat és könny ellebeg, a fejed fölött és a boldogságod nem ismer határokat.
Földöntúli érzés.
Ezen kívül tapasztalat.
Mellesleg megismered, az országot ahol ő van. A szuvenirokat valóságos vitrinben tartod, mert hát tőle van (én 3 polcot és egy falat tartok ennek fönn)
A lényeg pedig megismered a türelem, a valós érzések és az őszintén kimondott hiányzol és szertelek szavakat. Valójában belekóstolhatsz milyen is az mikor a szenvedés után végre ott áll előtted  a cél.
A lényeg és a fő tanácsom!
Csak akkor vállald a kockázatát, ha valóban készen állsz. A bizalmad akár az Eiffel tornyot is ledöntené, a szerelmed határtalan akár Nárnia birodalma. A kitartásod pedig erősebb bármely (Frodó nevű) hobbitnál.
Viccen kívül tényleg.
Légy elhatározott. Érezd, hogy szereted, mert jobb előbb tudatni a másikkal, hogy nem állunk készen. Légy elég érett hozzá. Viszontagságokkal teli egy ilyen kapcsolat tele vitákkal nem csak habos babos tüll szoknyás story. Csak akkor  és csakis akkor vágj bele  ha készen állsz, ha eléggé szereted.
Hiszen nem csak egyoldalú a kapcsolat ő is érez. Ketten kell megbirkóznotok vele
Sok szerencsét!!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...